Modellek

Waboba Extreme BallWaboba Extreme BallWaboba Extreme Ball
Waboba Extreme – az igazi extrém vízi pattlabda
Leírás
Technikai adatok

A Waboba Extreme a legnépszerűbb modell: speciális zselés összetevőjének köszönhetően még látványosabban pattan vissza a víz felszínéről.
Kis mérete és kiváló teljesítménye teszi bestseller modellé.
A Waboba Extreme ideális választás mind gyermekek, mind pedig felnőttek számára.
Használd tengerben, tóban, medencében, vagy más vízfelületen!

Extrém Waboba szórakozás!

Súly: 74g
Méret: 5,5cm
Visszapattanási arány: 8/10
Irányíthatóság: 8/10
Vidámsági faktor: 10/10

Mind kezdőknek, mind haladóknak bátran ajánljuk!

Waboba Pro BallWaboba Pro BallWaboba Pro Ball
Waboba Pro – a profik választása
Leírás
Technikai adatok

A Waboba Pro modellnek már a neve is sugallja, hogy zászlóshajóról van szó, amely a lehető legkiemelkedőbb teljesítménnyel rendelkezik.
A svéd cég legprofibb modellje, mely a Waboba Szövetség hivatalos versenyeszköze.
A Pro modell tervezésekor a maximális játékélményt tartották szem előtt a tervezők. Nagyobb és nehezebb, mint az Extreme típus, így jobban pattan, pontosabban irányítható, és jól kalkulálható a pattanás mértéke is.

Súly: 98g
Méret: 6cm
Visszapattanási arány: 10/10
Irányíthatóság: 10/10
Vidámsági faktor: 10/10

Waboba Big KahunaWaboba Big KahunaWaboba Big Kahuna
Waboba Big Kahuna – a vizek Nagy Varázslója
Leírás
Technikai adatok

Noha a Big Kahuna egy nagyra nőtt stresszlabda kinézetével bír, a vízben mutatott képességei miatt mégis joggal foglalhat helyet a Waboba vízi labdáinak termékkínálatában. Nagy mérete miatt kicsit lustábban siklik a vízen, de cserébe könnyű elkapni, így nem emészti fel a játékidőt a labda minduntalan begyűjtése. Fiataloknak és gyerekes családoknak kiváló vízi játékot és remek szórakozást ígér. A Big Kahuna, vagyis hawaii nyelven a Nagy Varázsló téged is garantáltan el fog bűvölni!

Méret: 10,16 cm
Visszapattanási arány: 6/10
Irányíthatóság: 8/10
Vidámsági faktor: 10/10

3 éves kor felett!

Waboba Surf vízen pattanó labdaWaboba Surf vízen pattanó labdaWaboba Surf vízen pattanó labda
Waboba Surf vízen pattanó labda
Leírás
Technikai adatok

A Waboba Surf a családi strandjátékok csúcsa! Ez a nagyszerű vízen pattanó labda a méltán népszerű Waboba Extreme kisebb méretű és súlyú változata. Ennek köszönhetően könnyebb elkapni, így akár a család legfiatalabb tagjai számára is leírhatatlanul élvezetes szórakozást tesz lehetővé a vízparton! A Surf labdát, ahogy minden Waboba terméket magas minőség és nagyszerű játékélmény jellemzi, ezért érthető, hogy miért ez az egyik kedvenc terméke a strandra látogatóknak! Ha egy gyors vízen pattanó labdával szeretnéd feldobni a nyaralást és megmozgatni a család minden tagját, akkor a Waboba Surf a legjobb választás!

3 éves kor felett!

Waboba Pro Catch kesztyű labdávalWaboba Pro Catch kesztyű labdávalWaboba Pro Catch kesztyű labdával
Waboba Pro Catch kesztyű labdával
Leírás
Technikai adatok

A Waboba bekeményít! Már a Waboba Pro labdával is, felejthetetlen pillanatokat okozhatnak maguknak a játékosok, viszont ez most mind elhalványul a Waboba Pro Catch csomagnak hála! Ez a nagyszerű termék alapból tartalmaz egy Waboba Pro-t viszont az igazi különlegesség az a Waboba Pro Catch! Ez nem más, mint egy állítható méretű Neoprén kesztyű, ami leginkább egy Baseball kesztyűre emlékeztet. Ez az eszméletlen kiegészítő, még izgalmasabbá, változtatja a játékkal töltött időt, ráadásul, nem csak a csomaghoz tartozó Pro-val, hanem az összes Waboba labdával kompatibilis! Ha a tényleg felejthetetlen pillanatokat akarsz átélni a nyáron, akkor a Waboba Pro Catch a legjobb választás!

Waboba Dogball kutyalabdaWaboba Dogball kutyalabdaWaboba Dogball kutyalabda
Waboba Dogball Kutyalabda
Leírás
Technikai adatok

A Waboba cég nagyszerű termékeivel már rengeteg önfeledt szórakozással töltött órát okozott az embereknek. A Waboba Dogball elkészítésével, viszont ahogy a neve is sugallja az ember legjobb barátjának igyekeztek kedveskedni a tervezők! A Dogball egy elképesztő játék, amiért szó szerint bolondulnak a négylábú kedvencek! Ahogy a többi Waboba labdát, ezt a kutyáknak szánt változatot is a magas minőség és a leírhatatlanul élvezetes játékélmény jellemzi! Ha egy nagyszerűen pattanó labdával szeretnéd meglepni kedvenc csaholó barátodat, akkor a Waboba Dogball nem fog csalódást okozni!

Súly: 62g
Méret: 6,5cm
Visszapattanási arány: 6/10
Irányíthatóság: 8/10
Vidámsági faktor: 10/10

3 éves kor felett!

Waboba FlyerWaboba FlyerWaboba Flyer
Waboba Flyer
Leírás
Technikai adatok

A labdák között igazi kakukktojás a Waboba Flyer! Azt nem garantáljuk, hogy kakukktollat használnak a gyártásnál, mindenesetre nagyon jól repül! A Flyer amellett, hogy szórakoztató, nagyszerűen fejleszti a szem-kéz koordinációt, és aktív mozgásra ösztönöz. Használd a tóparton, a parkban, vagy a kertben. A Waboba Flyert elütheted a kezeddel, a lábaddal, akár még a fejeddel is, csak arra kell ügyelned, hogy minél hosszabb ideig tartsd a levegőben. Játszhatsz vele egyedül, párban vagy csapatban.

Magasság: 20cm
Szélesség: 5,7cm
Anyag: puha gumi, toll

Waboba MoonWaboba MoonWaboba Moon
Waboba Moon – a földönkívüli
Leírás
Technikai adatok

Nem NASA fejlesztés, és nem is az Apollo program által hazahozott holdkőzet alkotja, a Waboba Moon mégis játszi könnyedséggel hazudtolja meg a földi tömegvonzás törvényeit. Vedd a kezedbe, dobd a földre és készülj fel a váratlanra! A Moon meglepően magasra pattan és noha nem űrtechnológiával készült, az egyik legjobb, kiváló szárazföldi játékot nyújtó és tökéletesen irányítható modellje lett a Wabobának. A Hold most már számodra is elérhető közelségbe került: mindössze egy hajításnyira.

Méret: 6,8 cm
Visszapattanási arány: 9/10
Irányíthatóság: 8/10
Vidámsági faktor: 10/10

Waboba StreetWaboba StreetWaboba Street
Waboba Street – extrém szórakozás a szárazföldön is!
Leírás
Technikai adatok

Akárcsak a vízi modellek, a Street is kiemelkedően pattan, de társaival ellentétben a szárazföldre lett kifejlesztve. A labda speciális kialakításának köszönhetően a játékosok a dobási technikával tudják szabályozni a röppályát, annak irányát és a pattanási arányt, ami mozgalmassá és élvezetessé teszi a játékot. A labda használata akkor élvezetes, ha kialakítod a saját dobási technikádat, különféle pörgetésekkel, dobási szögekkel és erősségekkel.

Súly: 98g
Méret: 6cm
Visszapattanási arány: 10/10
Irányíthatóság: 10/10
Vidámsági faktor: 10/10

Waboba WorldWaboba WorldWaboba World
Waboba World Ball – vízen pattanó labda!
Leírás
Technikai adatok

A Waboba egyik kiemelkedő különlegessége, a 24 ország zászlójával ékesített Waboba World Ball vízen pattanó labda. Kis méretének és élénk színeinek köszönhetően még látványosabb és könnyebb elkapni a labdát. A strandon vagy bármely vízparton töltött idő garantáltan extra szórakozást nyújt a Waboba World Ball labdával. A Waboba World modellje ideális választás gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Méret: 88mm

Waboba Get OutWaboba Get OutWaboba Get Out
Waboba Get Out – Labdaszett
Leírás
Technikai adatok

A Waboba egy zseniális készlettel állt elő! A Waboba labdák három változatának nagyszerű kombinációja. A szett egy Waboba Flyert, egy Waboba Moon és egy Waboba Surf labdát tartalmaz. Ezzel a hármassal szó szerint bárhol előkaphatsz egy Waboba labdát. A vízi és szárazföldi szórakozáshoz, sőt a Waboba kéztollassal akár a levegőt is átszelhetitek.

Comments are closed.